Dränering i Hedenäset

Annons:
Dränering i Hedenäset - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hedenäset. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hedenäset. Kanske bor du i Hedenäset och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hedenäset rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hedenäset.
Annons:

Dränering i Hedenäset

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hedenäset vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bröderna Svahn i Norr AB
Älvv. 267
957 95 Hedenäset


Jow:s Gräv Norr AB
Littiäinen 18
957 95 Hedenäset

Annons:

Pris på dränering i Hedenäset

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hedenäset kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hedenäset samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hedenäset för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hedenäset

I Hedenäset finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hedenäset som detta dräneringsföretag ligger i.

Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Yta: 198,16 hektar
Invånarantal: 270, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hedenäset om du vill veta mer om Hedenäset än saker relaterat till dränering.

I Hedenäset fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hedenäset. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hedenäset som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.