Dränering i Harads

Annons:
Dränering i Harads - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Harads. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Harads. Kanske bor du i Harads och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Harads rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Harads.
Annons:

Dränering i Harads

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Harads vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Harads Camping & Restaurang Utsikten
Edeforsv. 61
960 24 Harads


Per Holmström Entreprenad AB
Radhusv. 33
960 24 Harads


Bertil Erikssons Skogs- O Entreprenadmaskiner AB
Västbo 21
960 24 Harads

Annons:

Pris på dränering i Harads

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Harads kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Harads samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Harads för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Harads

I Harads finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Harads som detta dräneringsföretag ligger i.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Harads om du vill veta mer om Harads än saker relaterat till dränering.

I Harads fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Harads. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Harads som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.