Dränering i Hakkas

Annons:
Dränering i Hakkas - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hakkas. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hakkas. Kanske bor du i Hakkas och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hakkas rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hakkas.
Annons:

Dränering i Hakkas

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hakkas vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Byggsom AB
Kalixv. 39
980 41 HAKKAS


Tore Israelssons Traktor
Purnu 205
980 41 HAKKAS


Torbjörn Johanssons Skogs- och Entreprenadmaskin
Yrttivaara 39
980 41 HAKKAS


Jan-Eriks Traktortjänst
Satter 54
980 41 HAKKAS


J Wäyrynen AB
Kalixv. 68
980 41 HAKKAS


Txl Bygg & Mark
Prästgårdsv. 6
980 41 HAKKAS

Annons:

Pris på dränering i Hakkas

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hakkas kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hakkas samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hakkas för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hakkas

I Hakkas finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hakkas som detta dräneringsföretag ligger i.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hakkas om du vill veta mer om Hakkas än saker relaterat till dränering.

I Hakkas fanns det sammanlagt 6 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hakkas. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hakkas som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.