Dränering i Båtskärsnäs

Annons:
Dränering i Båtskärsnäs - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Båtskärsnäs. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Båtskärsnäs. Kanske bor du i Båtskärsnäs och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Båtskärsnäs rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Båtskärsnäs.
Annons:

Dränering i Båtskärsnäs

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Båtskärsnäs vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

C S B Entreprenad & Konsulting AB
Kajv. 5
952 95 Båtskärsnäs

Annons:

Pris på dränering i Båtskärsnäs

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Båtskärsnäs kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Båtskärsnäs samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Båtskärsnäs för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Båtskärsnäs

I Båtskärsnäs finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Båtskärsnäs som detta dräneringsföretag ligger i.

Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Yta: 95,69 hektar
Invånarantal: 296, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Båtskärsnäs om du vill veta mer om Båtskärsnäs än saker relaterat till dränering.

I Båtskärsnäs fanns det sammanlagt 1 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Båtskärsnäs. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Båtskärsnäs som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.