Dränering i Lessebo

Annons:
Dränering i Lessebo - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Lessebo. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lessebo. Kanske bor du i Lessebo och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Lessebo rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Lessebo.
Annons:

Dränering i Lessebo

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Lessebo vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

AB Fagerhults Grävservice
Fagerhult
360 50 LESSEBO


Göran K. Byggentreprenad AB
Bergsrådsg. 7 E
360 50 LESSEBO

Annons:

Pris på dränering i Lessebo

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Lessebo kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Lessebo samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Lessebo för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Lessebo

I Lessebo finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Lessebo som detta dräneringsföretag ligger i.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lessebo om du vill veta mer om Lessebo än saker relaterat till dränering.

I Lessebo fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Lessebo. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Lessebo som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kronoberg.
Annons: