Dränering i Lenhovda

Annons:
Dränering i Lenhovda - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Lenhovda. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lenhovda. Kanske bor du i Lenhovda och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Lenhovda rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Lenhovda.
Annons:

Dränering i Lenhovda

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Lenhovda vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Eijes Gräv AB
Östraby Dalvik
360 73 Lenhovda


AB Kronqvists Åkeri
Långg. 40
360 73 Lenhovda


Tibons AB
Lenhovda-änghult 2
360 73 Lenhovda


Ilbratt, Claes
Herråkra 10
360 73 Lenhovda

Annons:

Pris på dränering i Lenhovda

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Lenhovda kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Lenhovda samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Lenhovda för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Lenhovda

I Lenhovda finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Lenhovda som detta dräneringsföretag ligger i.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lenhovda om du vill veta mer om Lenhovda än saker relaterat till dränering.

I Lenhovda fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Lenhovda. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Lenhovda som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kronoberg.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.