Dränering i Hamneda

Annons:
Dränering i Hamneda - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hamneda. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hamneda. Kanske bor du i Hamneda och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hamneda rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hamneda.
Annons:

Dränering i Hamneda

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hamneda vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bengt Nilssons Gräv AB
Hamnedav. 29
340 13 HAMNEDA


Nilssons Gräv AB, Bengt
070 - 311 96 44Källdalen, Christer
Nöttja Malmliden 1
340 13 HAMNEDA


Torebo, Kjell Ingvar
Björstorp Mellangård 1
340 13 HAMNEDA


Nilsson, Mats
Ivla Lillegård 6
340 13 HAMNEDA


Torebo Entreprenad
Björstorp Anderstorp 1
340 13 HAMNEDA


Ljungby Schakt, AB
Bäck Skattegård 14
340 13 HAMNEDA

Annons:

Pris på dränering i Hamneda

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hamneda kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hamneda samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hamneda för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hamneda

I Hamneda finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hamneda som detta dräneringsföretag ligger i.

Hamneda är en småort i Ljungby kommun och kyrkbyn i Hamneda socken som är belägen vid Lagan. År 2010 fanns här 158 boende. I och kring Hamneda finns 590 kända fornlämningar, varav ett tjugotal hällkistor från yngsta stenåldern.

Yta: 46 hektar
Invånarantal: 158, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hamneda om du vill veta mer om Hamneda än saker relaterat till dränering.

I Hamneda fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hamneda. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hamneda som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kronoberg.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.