Dränering i Vena

Annons:
Dränering i Vena - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Vena. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Vena. Kanske bor du i Vena och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Vena rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Vena.
Annons:

Dränering i Vena

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Vena vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Viktor Hiléns Grävmaskiner AB
Käreby 10
577 92 Vena


Bo Bra Vena Christer Andersson AB
Främsteby Tågaborg
577 93 VENA


Bertil Svenssons Maskinstation
Basebov. 15
577 90 Vena


Iron Design AB
Kristdalavägen 30
577 90 Vena

Annons:

Pris på dränering i Vena

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Vena kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Vena samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Vena för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Vena

I Vena finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Vena som detta dräneringsföretag ligger i.

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vena om du vill veta mer om Vena än saker relaterat till dränering.

I Vena fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Vena. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Vena som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons: