Dränering i Trekanten

Annons:
Dränering i Trekanten - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Trekanten. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Trekanten. Kanske bor du i Trekanten och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Trekanten rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Trekanten.
Annons:

Dränering i Trekanten

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Trekanten vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Lallas Schakt & Smide AB / Nicklas Johnsson
Källstorp 425
388 98 Trekanten


SGB Gräv & Bevattning AB
Skäryd 211
388 98 Trekanten


Entreprenadfirma Bo Jonsson
Nygrantorp 102
388 98 Trekanten


MGM Entreprenad AB
Pappenhagens v. 21
388 40 TREKANTEN


Nygrantorps Entreprenad AB
Nygrantorp 140
388 98 Trekanten


Jonas N Gräv & Entreprenad AB
Ö. Brogårdsg. 5
388 40 TREKANTEN


Mark & Trädgård i Trekanten AB
Pilg. 8
388 41 Trekanten


Kalmarschakt AB
Nygrantorp 102
388 98 Trekanten

Annons:

Pris på dränering i Trekanten

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Trekanten kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Trekanten samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Trekanten för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Trekanten

I Trekanten finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Trekanten som detta dräneringsföretag ligger i.

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trekanten om du vill veta mer om Trekanten än saker relaterat till dränering.

I Trekanten fanns det sammanlagt 8 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Trekanten. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Trekanten som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.