Dränering i Timmernabben

Annons:
Dränering i Timmernabben - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Timmernabben. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Timmernabben. Kanske bor du i Timmernabben och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Timmernabben rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Timmernabben.
Annons:

Dränering i Timmernabben

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Timmernabben vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Fredrik Bergqvist Entreprenad AB
Strandav. 78
380 52 Timmernabben


Lindebys Gräv & Transport AB
Fiskarv. 2
380 52 Timmernabben

Annons:

Pris på dränering i Timmernabben

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Timmernabben kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Timmernabben samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Timmernabben för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Timmernabben

I Timmernabben finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Timmernabben som detta dräneringsföretag ligger i.

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånarantal: 1276, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timmernabben om du vill veta mer om Timmernabben än saker relaterat till dränering.

I Timmernabben fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Timmernabben. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Timmernabben som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.