Dränering i Överum

Annons:
Dränering i Överum - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Överum. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Överum. Kanske bor du i Överum och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Överum rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Överum.
Annons:

Dränering i Överum

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Överum vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Tjust Entreprenadtjänst, AB
Fridhemsv. 1
590 96 ÖVERUM

Annons:

Pris på dränering i Överum

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Överum kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Överum samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Överum för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Överum

I Överum finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Överum som detta dräneringsföretag ligger i.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överum om du vill veta mer om Överum än saker relaterat till dränering.

I Överum fanns det sammanlagt 1 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Överum. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Överum som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons: