Dränering i Oskarshamn

Annons:
Dränering i Oskarshamn - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Oskarshamn. Sammanlagt så finns det 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Oskarshamn. Kanske bor du i Oskarshamn och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Oskarshamn rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Oskarshamn.
Annons:

Dränering i Oskarshamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Oskarshamn vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Björnholms Gräv AB
Sjöfartsg. 2
572 30 Oskarshamn


Ms Maskiner HB
Skalltorp 7
572 91 OSKARSHAMN


Grävfirman Mikael Holmberg AB
Rönnåsavägen
572 58 Oskarshamn


Oskarshamns Markarbeten AB
Kvastgatan 1
572 36 Oskarshamn


DIG Schakt AB
G. Västerviksv. 9
572 92 Oskarshamn


Kustlandets Gräv & Maskinentreprenad AB
Stensbergsv. 17
572 36 Oskarshamn


Syrén Gräventreprenad AB, R
070 - 551 52 80Lövshult Svets & Smide
Lövshult Sandsholm
572 93 OSKARSHAMN


Mark & Grundteknik AB
Kulltorps gård
572 91 OSKARSHAMN


Rental Group Sweden AB
Köpmang. 24 A
572 31 OSKARSHAMN

Annons:

Pris på dränering i Oskarshamn

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Oskarshamn kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Oskarshamn samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Oskarshamn för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Oskarshamn

I Oskarshamn finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Oskarshamn som detta dräneringsföretag ligger i.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oskarshamn om du vill veta mer om Oskarshamn än saker relaterat till dränering.

I Oskarshamn fanns det sammanlagt 10 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Oskarshamn. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Oskarshamn som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.