Dränering i Orrefors

Annons:
Dränering i Orrefors - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Orrefors. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Orrefors. Kanske bor du i Orrefors och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Orrefors rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Orrefors.
Annons:

Dränering i Orrefors

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Orrefors vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Orrefors Grävtjänst, AB
Östregården 409
380 40 ORREFORS

Annons:

Pris på dränering i Orrefors

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Orrefors kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Orrefors samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Orrefors för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Orrefors

I Orrefors finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Orrefors som detta dräneringsföretag ligger i.

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Orrefors om du vill veta mer om Orrefors än saker relaterat till dränering.

I Orrefors fanns det sammanlagt 1 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Orrefors. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Orrefors som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons: