Dränering i Ljungbyholm

Annons:
Dränering i Ljungbyholm - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Ljungbyholm. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Ljungbyholm. Kanske bor du i Ljungbyholm och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Ljungbyholm rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Ljungbyholm.
Annons:

Dränering i Ljungbyholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Ljungbyholm vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Blomster & Trädgård
E22
388 92 LJUNGBYHOLM


A.Hagmans Grävmaskiner
Körsvensv. 6
388 93 Ljungbyholm


Entreprenad & Skog i Moheda AB
Tolleg. 9
388 31 Ljungbyholm


O. Wallins Schakt
Mörev. 8
388 30 LJUNGBYHOLM

Annons:

Pris på dränering i Ljungbyholm

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Ljungbyholm kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Ljungbyholm samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Ljungbyholm för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Ljungbyholm som detta dräneringsföretag ligger i.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungbyholm om du vill veta mer om Ljungbyholm än saker relaterat till dränering.

I Ljungbyholm fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Ljungbyholm. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Ljungbyholm som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.