Dränering i Läckeby

Annons:
Dränering i Läckeby - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Läckeby. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Läckeby. Kanske bor du i Läckeby och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Läckeby rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Läckeby.
Annons:

Dränering i Läckeby

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Läckeby vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Nordströms Verkstad
Vångerslät 382
395 98 LÄCKEBY


Schakt & Jordsortering Kalmar AB
Slätg. 2
395 97 Läckeby


Pedersen Asfalt Teknik AB
Hjälmö 109
395 98 LÄCKEBY


Js Products Jonny Söderström
Åbyg. 2
395 97 Läckeby

Annons:

Pris på dränering i Läckeby

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Läckeby kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Läckeby samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Läckeby för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Läckeby

I Läckeby finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Läckeby som detta dräneringsföretag ligger i.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Läckeby om du vill veta mer om Läckeby än saker relaterat till dränering.

I Läckeby fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Läckeby. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Läckeby som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.