Dränering i Kalmar

Annons:
Dränering i Kalmar - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kalmar. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kalmar. Kanske bor du i Kalmar och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kalmar rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kalmar.
Annons:

Dränering i Kalmar

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kalmar vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

LSE Mark AB
Dokumentv. 34
394 70 KALMAR


Östschakt Ekonomisk Förening
Husängsv. 11
392 39 Kalmar


Tak & Fasadtvätt Kalmar AB
Mosekrog 241
393 65 Kalmar


Jannes Schakt o. Planering
070 - 349 64 14Skötselbolaget AB
Polhemsg. 30
392 39 Kalmar


Stele, Entreprenad AB
Företagarev. 4 SMEDBY
394 70 KALMAR

Annons:

Pris på dränering i Kalmar

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kalmar kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kalmar samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kalmar för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kalmar

I Kalmar finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kalmar som detta dräneringsföretag ligger i.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kalmar om du vill veta mer om Kalmar än saker relaterat till dränering.

I Kalmar fanns det sammanlagt 6 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kalmar. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kalmar som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons: