Dränering i Figeholm

Annons:
Dränering i Figeholm - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Figeholm. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Figeholm. Kanske bor du i Figeholm och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Figeholm rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Figeholm.
Annons:

Dränering i Figeholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Figeholm vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Dick Roback Lantbruk Och Entreprenad AB
Grönhult
572 95 FIGEHOLM


Gl Entreprenad Misterhult AB
Misterhultsv. 10
572 95 FIGEHOLM


HantverkarN i Bussvik
Bussvik 7
572 95 FIGEHOLM


PIMek AB
Skurö SKOLAN
572 95 FIGEHOLM


Iw Sprängservice
Imbramåla 9
572 95 FIGEHOLM

Annons:

Pris på dränering i Figeholm

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Figeholm kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Figeholm samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Figeholm för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Figeholm

I Figeholm finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Figeholm som detta dräneringsföretag ligger i.

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Figeholm om du vill veta mer om Figeholm än saker relaterat till dränering.

I Figeholm fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Figeholm. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Figeholm som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.