Dränering i Färjestaden

Annons:
Dränering i Färjestaden - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Färjestaden. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Färjestaden. Kanske bor du i Färjestaden och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Färjestaden rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Färjestaden.
Annons:

Dränering i Färjestaden

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Färjestaden vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Skötselbolaget AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


NCC Construction
Industrig. 6
386 32 FÄRJESTADEN


Larssons Lastartjänst
Lokeg. 9
386 93 Färjestaden


Kalmar Bygg & Snickeri
Nybrov. 19
386 34 FÄRJESTADEN


Micke Heurlins Schakt
Tävelsrum 171
386 92 FÄRJESTADEN


Mörbylånga Kommun
Industrigatan
386 32 FÄRJESTADEN


Brostorps Alltjänst AB
Brostorp 230
386 95 Färjestaden


MIBAB
Karlevi Byg. 58
386 93 Färjestaden


Frenatus Invest AB
Henriksdalsv. 2
386 92 FÄRJESTADEN

Annons:

Pris på dränering i Färjestaden

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Färjestaden kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Färjestaden samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Färjestaden för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Färjestaden

I Färjestaden finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Färjestaden som detta dräneringsföretag ligger i.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Färjestaden om du vill veta mer om Färjestaden än saker relaterat till dränering.

I Färjestaden fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Färjestaden. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Färjestaden som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.