Dränering i Borgholm

Annons:
Dränering i Borgholm - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Borgholm. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Borgholm. Kanske bor du i Borgholm och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Borgholm rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Borgholm.
Annons:

Dränering i Borgholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Borgholm vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Kalmar Marktjänst, AB
Högsrumsv. 53
387 92 BORGHOLM


Bursells Entreprenad
Hammarv. 12
387 35 Borgholm


Jonas Andersson Bygg Borgholm AB
Karl Olofsg. 19
387 35 Borgholm


ICES Gräv & Schakt AB
Österbog. 41
387 91 Borgholm


Boblant HB
N. Gärdslösa 83
387 93 Borgholm


Nilsson, Mikael
Vedbyg. 25
387 92 BORGHOLM


M Andersson Maskin i Borgholm AB
Bågsträngsg. 4
387 37 Borgholm

Annons:

Pris på dränering i Borgholm

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Borgholm kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Borgholm samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Borgholm för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Borgholm

I Borgholm finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Borgholm som detta dräneringsföretag ligger i.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borgholm om du vill veta mer om Borgholm än saker relaterat till dränering.

I Borgholm fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Borgholm. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Borgholm som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.