Dränering i Bockara

Annons:
Dränering i Bockara - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bockara. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bockara. Kanske bor du i Bockara och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bockara rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bockara.
Annons:

Dränering i Bockara

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bockara vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bockara Entreprenad o. Handel AB
Kyrklyckeg. 26
579 91 Bockara


Ernerdals Entrepenad Och Lantbruk
Kyrklyckegatan 14
579 91 Bockara

Annons:

Pris på dränering i Bockara

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bockara kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bockara samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bockara för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bockara

I Bockara finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bockara som detta dräneringsföretag ligger i.

Bockara är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Vid Riksväg 37, som passerar rakt igenom orten, ligger förutom villabebyggelse en bensinmack, en kyrka och en skola.

Yta: 79,96 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bockara om du vill veta mer om Bockara än saker relaterat till dränering.

I Bockara fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bockara. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bockara som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.