Dränering i Berga

Annons:
Dränering i Berga - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Berga. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Berga. Kanske bor du i Berga och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Berga rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Berga.
Annons:

Dränering i Berga

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Berga vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Palmer Entreprenadfirma, Evald
Sjönäsg. 26
579 90 BERGA


Lakrima AB
Bohult 107
579 90 BERGA


Mark Och Grundteknik Kjmj AB
Bohult 107
579 90 BERGA


Birgitta & Evald Highland
Sjönäsg. 26
579 90 BERGA

Annons:

Pris på dränering i Berga

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Berga kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Berga samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Berga för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Berga

I Berga finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Berga som detta dräneringsföretag ligger i.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Berga om du vill veta mer om Berga än saker relaterat till dränering.

I Berga fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Berga. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Berga som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.