Dränering i Ankarsrum

Annons:
Dränering i Ankarsrum - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Ankarsrum. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Ankarsrum. Kanske bor du i Ankarsrum och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Ankarsrum rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Ankarsrum.
Annons:

Dränering i Ankarsrum

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Ankarsrum vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

MD Teknik
Tjustv. 23
590 90 ANKARSRUM


Tyrelsviks Entreprenad AB
Spjuthult Hasselbacken
593 71 ANKARSRUM


Ankarsrums Borr & Sprängtjänst AB
Norrhult Solvik
593 71 ANKARSRUM


JK Maskin i Ankarsrum AB
Spjuthult Tyrgård
593 71 ANKARSRUM

Annons:

Pris på dränering i Ankarsrum

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Ankarsrum kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Ankarsrum samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Ankarsrum för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Ankarsrum

I Ankarsrum finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Ankarsrum som detta dräneringsföretag ligger i.

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ankarsrum om du vill veta mer om Ankarsrum än saker relaterat till dränering.

I Ankarsrum fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Ankarsrum. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Ankarsrum som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Kalmar.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.