Dränering i Tenhult

Annons:
Dränering i Tenhult - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Tenhult. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tenhult. Kanske bor du i Tenhult och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Tenhult rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Tenhult.
Annons:

Dränering i Tenhult

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Tenhult vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

TEFAB Tenhults Försäljnings AB
Verkstadsv. 12
560 29 Tenhult


Tenhults Allservice AB
Egnahemsv. 20
560 30 Tenhult


Alvarssons Entreprenad HB, H
Ängsv. 14
560 29 Tenhult


AB Tenhults Maskinstation
Mjälarydsv. 17
560 29 Tenhult

Annons:

Pris på dränering i Tenhult

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Tenhult kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Tenhult samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Tenhult för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Tenhult

I Tenhult finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Tenhult som detta dräneringsföretag ligger i.

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tenhult om du vill veta mer om Tenhult än saker relaterat till dränering.

I Tenhult fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Tenhult. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Tenhult som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jönköping.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.