Dränering i Reftele

Annons:
Dränering i Reftele - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Reftele. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Reftele. Kanske bor du i Reftele och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Reftele rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Reftele.
Annons:

Dränering i Reftele

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Reftele vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Inger I Nennesmo (Inger Gustavsson)
Nennesmo Lillegård 1
330 21 Reftele


Roberts Gräv
Väcklinge Sjögård 7
330 21 Reftele

Annons:

Pris på dränering i Reftele

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Reftele kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Reftele samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Reftele för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Reftele

I Reftele finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Reftele som detta dräneringsföretag ligger i.

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Reftele om du vill veta mer om Reftele än saker relaterat till dränering.

I Reftele fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Reftele. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Reftele som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jönköping.
Annons: