Dränering i Bor

Annons:
Dränering i Bor - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Bor. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bor. Kanske bor du i Bor och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Bor rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Bor.
Annons:

Dränering i Bor

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Bor vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Sätermarks Entreprenad
Gällaryd Sjöbygget
330 15 BOR


Mjhs Gräv AB
Hylte
330 15 BOR


Björnkvist Entreprenad AB
Vikav. 9
330 15 BOR


MjS Gräv
Hylte N.
330 15 BOR


Sätermarks Entreprenad AB
Gällaryd Sjöbygget
330 15 BOR

Annons:

Pris på dränering i Bor

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Bor kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Bor samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Bor för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Bor

I Bor finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Bor som detta dräneringsföretag ligger i.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bor om du vill veta mer om Bor än saker relaterat till dränering.

I Bor fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Bor. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Bor som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jönköping.
Annons: