Dränering i Strömsund

Annons:
Dränering i Strömsund - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Strömsund. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Strömsund. Kanske bor du i Strömsund och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Strömsund rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Strömsund.
Annons:

Dränering i Strömsund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Strömsund vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Froms Entreprenad
Risselåsv. 116
833 93 STRÖMSUND


Harbäcken 125 AB
Harbäcken 125
833 92 Strömsund


Ringvattnets Gräv & Schakt AB
Ringvattnet 580
833 96 Strömsund


Centralförråd och Verkstad
Näsviken
833 92 Strömsund


Harrys Bilrek
Näsviken
833 92 Strömsund


StiggeS Gräv & Service
Tullingsås 420
833 92 Strömsund


Lidbema
Industricentrag. 10
833 36 Strömsund

Annons:

Pris på dränering i Strömsund

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Strömsund kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Strömsund samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Strömsund för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Strömsund

I Strömsund finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Strömsund som detta dräneringsföretag ligger i.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strömsund om du vill veta mer om Strömsund än saker relaterat till dränering.

I Strömsund fanns det sammanlagt 7 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Strömsund. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Strömsund som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jämtland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.