Dränering i Klövsjö

Annons:
Dränering i Klövsjö - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Klövsjö. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Klövsjö. Kanske bor du i Klövsjö och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Klövsjö rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Klövsjö.
Annons:

Dränering i Klövsjö

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Klövsjö vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Klövsjö Gräv AB
0682 - 212 39Falk Schakt & Transport AB
0643 - 402 76


Annons:

Pris på dränering i Klövsjö

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Klövsjö kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Klövsjö samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Klövsjö för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Klövsjö

I Klövsjö finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Klövsjö som detta dräneringsföretag ligger i.

Klövsjö är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Klövsjö socken i Jämtland, vid Ljungan. Från Klövsjö härstammar Klövsjöfåret, en av de gamla svenska allmogeraserna som man hann ta till vara och nu håller i genbank.

Yta: 221,58 hektar
Invånarantal: 291, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klövsjö om du vill veta mer om Klövsjö än saker relaterat till dränering.

I Klövsjö fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Klövsjö. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Klövsjö som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jämtland.
Annons: