Dränering i Järpen

Annons:
Dränering i Järpen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Järpen. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Järpen. Kanske bor du i Järpen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Järpen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Järpen.
Annons:

Dränering i Järpen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Järpen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Attacus Mark & Maskin
Norra v. 8 A
830 05 Järpen


Folkessons Entreprenad AB
Huså Husåv. 65
830 05 Järpen


Bengt Johanssons Gräventreprenad
Järpbyn 556
830 05 Järpen


Tverås Maskin & Transport AS
Kallsedet 854
830 05 Järpen


Storsjöodjuret
Skräddarv. 1
830 05 Järpen


Rask Entreprenad, AB
Rista 170
830 05 Järpen


Entreprenader I Krok, AB
Krok 947
830 05 Järpen


C Anderssons Entreprenad AB
Åkroken 920
830 05 Järpen


Attacus Åre Fastighetsutveckling AB
Norra v. 8 B
830 05 Järpen

Annons:

Pris på dränering i Järpen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Järpen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Järpen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Järpen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Järpen

I Järpen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Järpen som detta dräneringsföretag ligger i.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järpen om du vill veta mer om Järpen än saker relaterat till dränering.

I Järpen fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Järpen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Järpen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jämtland.
Annons: