Dränering i Hede

Annons:
Dränering i Hede - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hede. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hede. Kanske bor du i Hede och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hede rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hede.
Annons:

Dränering i Hede

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hede vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Jonsson, Börje
Hedeviken 272
840 93 Hede


Svevia AB
Industrig. 4
840 93 Hede


Härjedalsschakt
Läkarg. 10 B
840 93 Hede


Dalsten, Jan
Lunbacken 1
840 93 Hede


Frisks Virkestransporter AB
Inger Grannes v. 24
840 93 Hede


Arnessons Entreprenad I Hede AB
Fordmov. 5
840 93 Hede


S Grävtjänst Fa.
Långå Nilsgården 348
840 93 Hede


Jan Frisk Entreprenad AB
Inger Grannes v. 24
840 93 Hede

Annons:

Pris på dränering i Hede

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hede kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hede samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hede för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hede

I Hede finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hede som detta dräneringsföretag ligger i.

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hede om du vill veta mer om Hede än saker relaterat till dränering.

I Hede fanns det sammanlagt 8 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hede. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hede som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jämtland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.