Dränering i Hammerdal

Annons:
Dränering i Hammerdal - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hammerdal. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hammerdal. Kanske bor du i Hammerdal och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hammerdal rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hammerdal.
Annons:

Dränering i Hammerdal

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hammerdal vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Förråd Hammerdal
Fyrån
830 70 HAMMERDAL


Dalin, Kjell-Ivar
Gisselås 445
830 70 HAMMERDAL


Markbrukarna i Sikås AB
Sikås Myrtagsv. 202
830 70 HAMMERDAL


Åsens Skog o. Gräv AB
Kvarng. 4
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Pris på dränering i Hammerdal

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hammerdal kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hammerdal samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hammerdal för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hammerdal

I Hammerdal finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hammerdal som detta dräneringsföretag ligger i.

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hammerdal om du vill veta mer om Hammerdal än saker relaterat till dränering.

I Hammerdal fanns det sammanlagt 4 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hammerdal. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hammerdal som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jämtland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.