Dränering i Hallen

Annons:
Dränering i Hallen - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Hallen. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hallen. Kanske bor du i Hallen och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Hallen rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Hallen.
Annons:

Dränering i Hallen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Hallen vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Åhns Lantbruk, AB
Åhn 42 5
830 01 Hallen


Väg och Markteknik I Hallen, AB
Gärdsta 152
830 01 Hallen


Jämtingers Entreprenad
Höge 331
830 01 Hallen


Fjöset Utveckling AB
Myckelåsen 310
830 01 Hallen


JÄMTINGER BYGG & MÅLERI AB
Höge 331
830 01 Hallen

Annons:

Pris på dränering i Hallen

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Hallen kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Hallen samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Hallen för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Hallen

I Hallen finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Hallen som detta dräneringsföretag ligger i.

Hallen är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Hallens socken. I Hallen finns en del serviceinrättningar samt grundskola. Hallens kyrka med sin fristående klockstapel ligger inte långt från Storsjöns västra strand. Bydalsfjällen ligger väster om Hallen.

Yta: 45,58 hektar
Invånarantal: 203, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hallen om du vill veta mer om Hallen än saker relaterat till dränering.

I Hallen fanns det sammanlagt 5 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Hallen. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Hallen som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jämtland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.