Dränering i Backe

Annons:
Dränering i Backe - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Backe. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Backe. Kanske bor du i Backe och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Backe rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Backe.
Annons:

Dränering i Backe

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Backe vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Vängel Entreprenad, AB
Vängel 380
880 50 BACKE


Vängel Åkeri AB
Vängel 390
880 50 BACKE

Annons:

Pris på dränering i Backe

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Backe kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Backe samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Backe för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Backe

I Backe finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Backe som detta dräneringsföretag ligger i.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Backe om du vill veta mer om Backe än saker relaterat till dränering.

I Backe fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Backe. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Backe som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Jämtland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.