Dränering i Kungsbacka

Annons:
Dränering i Kungsbacka - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kungsbacka. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kungsbacka. Kanske bor du i Kungsbacka och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kungsbacka rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kungsbacka.
Annons:

Dränering i Kungsbacka

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kungsbacka vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka


Kungsbacka Mark o. Fastighetstjänst HB
Siggadalsv. 24
434 99 KUNGSBACKA


Kungsbacka Åkeri AB
Höglandav. 5
434 95 KUNGSBACKA


Börje Hansson Entreprenad HB
Ringlatorpsv. 126
434 99 KUNGSBACKA


Sven-Arnes
Össlövsv. 36
434 98 Kungsbacka


Jerrys Sprängtjänst AB
Björsgårds v. 123
434 97 KUNGSBACKA


Bernies Sprängtjänst
Blåklintsv. 85
434 45 Kungsbacka


Anderssons Kran & Entreprenad AB
Stamv. 11
434 97 KUNGSBACKA


Fällgrens Gräv
Ålgårdav. 79
434 97 KUNGSBACKA

Annons:

Pris på dränering i Kungsbacka

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kungsbacka kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kungsbacka samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kungsbacka för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kungsbacka som detta dräneringsföretag ligger i.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsbacka om du vill veta mer om Kungsbacka än saker relaterat till dränering.

I Kungsbacka fanns det sammanlagt 9 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kungsbacka. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kungsbacka som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Halland.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.