Dränering i Tingstäde

Annons:
Dränering i Tingstäde - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Tingstäde. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tingstäde. Kanske bor du i Tingstäde och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Tingstäde rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Tingstäde.
Annons:

Dränering i Tingstäde

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Tingstäde vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hultgrens Mark & Anläggning AB
Stenkyrka Garde 185
624 42 TINGSTÄDE


Myrvälder Maskin & Entreprenad
Tingstäde Myrvälder 420
624 44 TINGSTÄDE


Björkegren, Hans Erik
Martebo Pajse 313
624 40 TINGSTÄDE

Annons:

Pris på dränering i Tingstäde

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Tingstäde kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Tingstäde samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Tingstäde för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Tingstäde

I Tingstäde finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Tingstäde som detta dräneringsföretag ligger i.

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tingstäde om du vill veta mer om Tingstäde än saker relaterat till dränering.

I Tingstäde fanns det sammanlagt 3 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Tingstäde. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Tingstäde som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Gotland.
Annons: