Dränering i Åshammar

Annons:
Dränering i Åshammar - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Åshammar. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Åshammar. Kanske bor du i Åshammar och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Åshammar rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Åshammar.
Annons:

Dränering i Åshammar

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Åshammar vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Forsbergs Entreprenad & Mekaniska
Mästersmedsv. 4
812 51 åshammar


Sohls Maskin & Förarservice
Svärdsjöv. 421
812 94 ÅSHAMMAR

Annons:

Pris på dränering i Åshammar

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Åshammar kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Åshammar samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Åshammar för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Åshammar

I Åshammar finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Åshammar som detta dräneringsföretag ligger i.

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åshammar om du vill veta mer om Åshammar än saker relaterat till dränering.

I Åshammar fanns det sammanlagt 2 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Åshammar. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Åshammar som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Gävleborg.
Annons: