Dränering i Karlshamn

Annons:
Dränering i Karlshamn - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Karlshamn. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Karlshamn. Kanske bor du i Karlshamn och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Karlshamn rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Karlshamn.
Annons:

Dränering i Karlshamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Karlshamn vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

MJ:s Maskin o Entreprenad
Hunnemarav. 20
374 34 Karlshamn


NCC Construction
Öresundsvägen 49 -0
374 31 KARLSHAMN


Vägbyggarn I Mörrum AB
Benportsv. 3
374 41 Karlshamn


Blekinge Stensättning AB
N. Stillerydsv. 163
374 93 KARLSHAMN


Entreprenad & Trading i Karlshamn AB
Nordsjöv. 11 -11
374 31 KARLSHAMN


Installation Och Vägentreprenad Blekinge
Kyrkog. 33 A
374 36 Karlshamn

Annons:

Pris på dränering i Karlshamn

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Karlshamn kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Karlshamn samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Karlshamn för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Karlshamn som detta dräneringsföretag ligger i.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlshamn om du vill veta mer om Karlshamn än saker relaterat till dränering.

I Karlshamn fanns det sammanlagt 6 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Karlshamn. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Karlshamn som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Blekinge.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.