Dränering i Kallinge

Annons:
Dränering i Kallinge - erfarna och pålitliga företag som du kan anlita för dränering och dräneringsarbeten av olika slag i Kallinge. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kallinge. Kanske bor du i Kallinge och behöver hjälp med att anlägga dränering av husgrund, eller någon annan for av dränering. Då rekommenderar vi att du tar kontakt med någon dräneringsfirma i vår lista nedanför. För att få bästa pris på dränering i Kallinge rekommenderar vi att ni kontaktar flera företag för att ta in offerter på dräneringsarbetet ni vill få hjälp med i Kallinge.
Annons:

Dränering i Kallinge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som arbetar med dränering i Kallinge vilka ni kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Jonas Teknik & Transport AB
Ettebrov. 13
372 92 Kallinge


Berggrens Jord o Skogsentreprenad
Avesjöv. 23
372 92 Kallinge


Inge Olofssons Gräv & Schakt
Svensjöv. 5
372 92 Kallinge


NCC Roads
Verkstadsv. 3
372 52 Kallinge


Olofssons Marktjänst
Kallebergav. 65
372 51 KALLINGE


R P Entreprenad Bygg AB
Niordsdalsv. 43
372 50 Kallinge


Möljeryds Schakt O Transport AB
Möljeryd 170
372 92 Kallinge


Johan Peterssons Gräv O Schakt
Möljeryd 170
372 92 Kallinge

Annons:

Pris på dränering i Kallinge

Priset och kostnaden för att få hjälp med dränering i Kallinge kan variera en hel del beroende på t.ex. vilken typ husgrund som ska dräneras i Kallinge samt omkringliggande markförhållanden. Vi rekommenderar att ni kontaktar flera olika dräneringsföretag i Kallinge för att få ta del att kostnadsförslag samt offerter.

Dräneringsfakta om Kallinge

I Kallinge finns det minst ett företag som arbetar med dränering. Nedan kan ni ta del av en del fakta om orten Kallinge som detta dräneringsföretag ligger i.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kallinge om du vill veta mer om Kallinge än saker relaterat till dränering.

I Kallinge fanns det sammanlagt 8 olika dräneringsföretag att välja mellan när man vill få hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av husgrund i Kallinge. Om du inte hittar något dräneringsföretag i Kallinge som du vill anlita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra företag som kan dränering i andra orter i Blekinge.
Annons:

Städer med dränering i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga dräneringsföretag som kan hjälpa dig med olika typer av dräneringsarbeten.